Thursday, 18 September 2008

Retkikunta: nasta lautaan


Retkikuntani,

Okei, kenen idea oli varastaa tämä auto? Toki tiedän että meillä on kiire. Tiedän myöskin että hätä ei lue lakia. Sittenhän on yleisesti tiedossa että ravintolasta poisjuoksemista maksamatta ei katsota hyvällä. Mutta tämän vanhan Saabin haltuunotto ei varmaankaan lievennä meidän rikosta.

Matti kyllä luotsaa tätä purtiloa kiitettävällä nopeudella ottaen huomioon että meitä on kymmenen henkilöä kyydissä – ja että hän ajaa paljoin jaloin. Ai että miten vanhaan Saabiin saa mahtumaan kymmenen henkilöä? Tiedän, eikö olekin kummallista? Kaarreomienaisuudet ovat kyllä heikoilla. Näkyykö taustapeilissä jo siniset valot? Ehkä kuvittelin vain?HERRAN TÄHDEN JARRUTA! Ei saisi vilkuilla taakseen liikaa. Täältä puuttuu hirviaidat mutta Matti oli kyllä salamannopea äskeisessä jarrutuksessa.

Oikeastaan en kestä tätä. Tässä on liikaa jännitystä yhdelle reissulle. Nyt melkein tuntuu että mieluummin seisoisi siellä sateisella parkkipaikalla kuin pakoilisi viranomaisia tällä koslalla. Ai hansikaslokerossa on kasetteja, pistä soimaan! Hei, minä rakastan Vikingarna-orkesteria!

Mitä tuossa kyltissä lukee? Rimbo? Nyt Matti käännyt Rimbohon, ei meidän retkikuntamme voi matkustaa kun jotkut lainsuojattomat. Poltetaan auto ja ajetaan se hiekkakuoppaan! Eikun mitä sanonkaan, jätetään se siis taajamaan ja... jotain. katsotaan sitten. Niin, seuraavasta liittymästä oikealle.

Matti, pitäisiköhän sinun hidastaa vauhtia, tämä on sentään taajama. Ihmiset joutuvat heittäytyämään pois tieltämme... mitä sinä nyt? Eikun oikeasti hidasta. Hidasta. Mitä sinä teet? JARRUTA!

No comments: