Wednesday, 10 September 2008

Politiikkaa Super8:lla


Karva-Jussin vallanhimosta on löydetty uudenlaisia todisteita hänen osallistuttuaan Super8:n pormestarinvaaliin. Roope-Setä-lehdessä julkaistussa artikkelissa Karva-Jussi esitetään tosin vääristellysti sotaisana ja väkivaltaisena hahmona. Tämä ei suinkaan pidä paikkansa. Jussihan tunnetaan pikemminkin pasifistisista mielipiteistään ja muutenkin työhuoneemme karvaisimpana sivarina.

Voi olla että republikaanien piireissä tätä mielikuvamanipulaatiota on voitu pitää onnistuneenakin jippona, kalastellaanhan sillä voimakkaasti myös äärioikeiston ääniä. Mikä voisi ollakaan tehokkaampi tapa yhdistää oikeiston ja vasemmiston äänet kuin natsi-sivari. Voi kuitenkin olla, että vanha herra John McCain luovuttaa jopa presidenttiehdokkuutensa juuri Karva-Jussille.

Super8:n totuuslaboratoriossa epäillään vahvasti, että nämä kuvat on saatu aikaiseksi kuvamanipulaatiolla. Todellisuudessa Karva-Jussi tuskin suostuisi ottamaan asetta käteensä. Tosin muuten kuvat vaikuttavat täysin aidolta paljaine jalkoinen, risaisine housuineen ja tietysti partoineen.

No comments: