Tuesday, 20 January 2009

Toinen ottelu (Mestari muistelee)
Päätin tänään ahdistaa Hartikaisen taas nurkkaan (ihan vaan ilkeyttäni). Siitä huolimatta, että oli vapaapäivä kehästä. Hän muisti edellisen ottelumme ja visersi kuin pikkulintu. Pari aika kuolematontakin repliikkiä kuultiin yllätysvisiitilläni: "puhelimesta kuului sellaiseta taustamölyä että taitaa olla tuo meidän sähkömies kaljalla." Toinen aika hyvä Hartsan suusta kuultu mainoslause putkiremppamme hoitavan firman toiminnalle oli: "Tähän remonttiin on kyllä sekaantunut aivan liian monta toisistaan erillä olevaa tahoa."

Tässä faktat:

Sähköt toimii nyt ja joku mimmi aloitti meidän mestassa jo loppusiivouksen tekemisen. Menin reilun viiden minuutin kuluttua takaisin ja loppusiivous oli jo tehty. Eli varatkaa muutakin kuin pyhätakki päälle sunnuntaina. Jynssäämistä piisaa.

Vanhat nettipiuhat pitäisi skulata. Hyvä puoli on, että taloyhtiöön on myös vedetty uudet tietoliikennekaapelit joihin me voidaan pyytää niin monta ulostuloa kuin halutaan. Tämä voidaan tehdä tällä tai ensiviikolla. Huono puoli on se, että yksi kotelolistaan asennettava pistoke maksaa asennuksineen 195 e (sisältää 15 metriä kaapelia). Eli olis varmaan järkeävää hommata tällainen jotta saataisiin stabiilimpi netti yhteys, mutta montaa ei varmaan raaski noilla hinnoilla ostaa. Siitä huolimatta, että noi varmaan ratkaisi meidän nettipiuhahässäkät pois lattialta. Niin tai näin jos tilataan niin homma tarvii vahvistuksen sieltä perikunna asianajajalta. Onko meillä ketään tuttua joka tekisi tämän inhimillisemmällä hinnalla?

2 comments:

Jussi S.Karjalainen said...

HHHEEEEIII! Kohta päästään takas tonteille! Waudewou! Siivoomaan. Ja siis aika kalliit liittymät. Pärjätäänkö yhdellä? Hmm?

Mutta: HYVÄ ME. Together we´re strong.
Mut srtongeimpii lienee "Kehän faitteri" Peki ja "Perikunnan kesyttäjä" Matthew Ricfield!

maicher said...

I think I come to the right place, because for a long time do not see such a good thing the!
jordan shoes