Wednesday, 21 January 2009

Bon appetit


Superkasin alakerrassa lymyillyt jättikebab on vihdoin löytänyt uuden kodin; tänään alkaa nimittäin Napa-galleriassa Bon Appetit-näyttely jossa kyseinen teos uljaasti pyörii seuraavat kaksi viikkoa (ei tosin häiritsevän nopeasti).


Näyttelyssä julkaistaan myös Kasperin ja Tomaksen kauan odotettu The King Nosmo Cookbook joka on jatkoa duon kolmen vuoden takaiselle matkaoppaalle. Ja hei, kannattaa tulla niihin avajaisiin, koska sieltä kirjaa saa erikoishintaan. Perjantaina kuudelta!

Näyttely auki 21.1.–1.2.2009
Taiteilijat tavattavissa gallerialla sunnuntaina 25.1. ja 1.2.
www.napagalleria.com

1 comment:

Anonymous said...

Hei, mähän luin sen jo tuolla nettisivulla. Oli aika vähän tekstiä.