Wednesday, 7 January 2009

Remppauutisia

Soitin tänään putkirempan tiimoilta remonttifirmaan. Puhelimeen vastasi varmaan se Hartikainen, mutta mumisi niin pirusti ettei nimestä ottanut varmuudella selvää.

Läksytin sitä siitä, että remppa luvattiin valmiiksi jouluun mennessä ja kaikki on vielä levällään. Lupasi nyt, että ens viikon perjantaihin mennessä kaikki on valmista. jep.

Rakenteen on kuulema jo valmiina joten siellä ei käytännössä tarvitse tehdä enää kuin vähän säätöä ja homma pitäisi olla valmis.
En tiedä oliko tästä uutisesta kenellekään hyötyä, mutta ajattelin nyt kuitenkin infota.

Ylimatruusi

6 comments:

Jussi S.Karjalainen said...

Hyvä kun kurmuutit! Kävin viimeviikolla ja oli just sillain et ei ollu mitään tapahtunu!

kspr said...

Kävin muuten eilen hakemassa tavaraa Kasilta ja ylätasanteen lattialla oli iso lätäkkö, ehkä ämpärillisen parin verran vettä. Soitin huoltomiehen joka tuli paikalle, mutta kun ei ollut sähköjä oli pirun pimeää eikä me osattu päätellä mistä vuoto tulee. Huoltomies tilasi putkimiehen, missä vaiheessa lähdin.

Tänään en ole saanut kiinni huoltomiestä, mutta toivottovasti kaikki tavaranne mitä teillä on työhuoneella on vedenpitäviä!

Jussi S.Karjalainen said...

Jep Jep. Ehkä se oli virolaisen kusi. Voi paska.

Jungmanni Von Rilli said...

"Valmis ennen joulua", "Valmis ensi perjantaina" ja "Obama muuttaa Israelin valtion Madagaskarille"... En rupeais pidättämään hengitystäni noiden Hartikaisen ennustusten toteutumista odotellessa.

Anonymous said...

Hitto kun ei voi edes uhkailla, että soitetaan viron veijarit rusikoimaan hartsan polvet kun ne virolaiset on jo sen hommissa. Voi tietty olla, että sen takia ne tekis rusikoinnin puoleen hintaan ;-)

Yli-M

superior said...

dolce bag
dolce gabbana handbags
dolce gabbana bag
dolce gabbana handbag
balenciaga bag