Thursday, 20 November 2008

Retkikunta: Miehistön esittely

Retkikuntani!

Onnistuneen tutkimusmatkan päätteeksi olen päättänyt antaa Julianan ikuistaa meidät kaikki camera obscura-laittellaan. Älkää kuitenkaan antako pelolle tilaa sydämessänne; laite on täysin vaaraton. Okei, tiede ei ole päässyt vielä yksimielisyyteen siitä vangitseeko laite kuvan lisäksi myös kuvattavan sielun, mutta otamme sen riskin. Ja jos kerran olette tuollaisia vellihousuja voin mennä itse ensin.


Casper G. Stroemman, itsenimitetty amiraali hetken mielijohteesta ja retkikunnan johtaja Jumalan armosta.


Ylimatruusi Peki. Tässä kuvassa sidottuna koska meinasi ”flipata” kotimatkalla. Kaikkien seikkailujen jälkeen!


Kartturi-Ilja. Kartotti uupumatta uusia maanosia retkikunnan edetässä, mutta tärkeimpänä saavutuksena pidetään kuitenkin kotimatkan ”Piirrä paras Karvinen”-kisaa.


Parta-Karjalainen, retkikunnan navigaattori. Nykyään on kuitenkin olemassa käteviä sateliittipaikantavia navigaattoreita, joten saanee uuden roolin ensi tutkimusmatkalla.


Juliana. Mahdollisesti noita, mutta olisiko nämäkään kuvat syntyneet ilman noituutta? Eivät olisi.


Hedelmäpeli-Pekka. Vastasi retkikunnan rahoituksesta moninkertaistamalla alkupääoman kultaisella kosketuksellaan. Taisteluhuuto: ”Vauva tarvitsee uudet kengät”.


Gareth. Korvaamaton miehistön jäsen ja ehta engelsmanni jonka kielitaidot olisivat olleet korvaamatoomat sikäli kun olisimme käyneet siellä päinkään.


Matti. Riuska merimies jolla pysyy pokasaha kädessä. Sääli vain että hän sohi itseään pokasahalla silmään juuri ennen tämän kuvan ottamista.


Ville Repo. Ylläpiti retkikunnan tieteellistä tasoa ja pääsi nimeämään monta eläintä matkalla. Muuten viihtyi hyvin kajuutassa nahkakantisen kirjan ja sherrylasillisen kanssa.


Salli. Tuntee Pariisin uudet tuulahdukset ja yritti jossain vaiheessa saada koko miehistöä pitämään puuteroituja peruukkeja. Ja vasta nyt selvisi kuka oikeasti hankki meille kaikki ne Crocsit Kapellskärissä.

2 comments:

Anonymous said...

Ai vitsi nää on van NIIN hienoja. Maailman hienoin retkikunta!

Anonymous said...

Must ne on vanhanaikaset.