Thursday, 27 November 2008

Retki Superkasille

Emme tunnetusti ole käyneet työhuoneellaamme pariin kuukauteen, mutta nyt lumimyrskyn hellitettyä uskalsimme vihdoin käydä tarkistamassa paikat.

Oletteko ikinä käynyt Tsernobylissä? En minäkään. Moni on kuitenkin nähnyt dokumenttejä siitä minkä näköistä kaupungissa on 22 vuotta onnettomuuden jälkeen kun kaikki laskettin käsistä ja lähdettiin evakkoon. Superkasilla ei ole ollenkaan sen näköistä. Meillä oli aikaa, ja muovitimme kaiken tarkasti.


Silti, aina on varottava radio-aktiivisia mutantteja. Onneksi oven suusta löytyi hylätty golfmaila. Se toimii jopa paremmin kuin AK-47, ainakin radioaktiivisa vampyyrejä vastaan.


HERRAN TÄHDEN, Superkasin kalenteri on pysähtynyt maaliskuuhun 2007! Se on tasan puolitoista vuotta ennen remontin alkamista. Sattumako?


Alakerrassa pitää olla varovainen. Talossa voi liikkua kaikennäköisiä ryösteleviä, radioaktiivisia rosvojoukkoja. WC-istuimemme ei näköjään ollut kelvannut – varmaan muistutti liikaa vankilasta.


Sen sijaan vanhat kusiset lavuaarit ovat näköjään kuumaa kamaa pimeillä markkinoilla. Piru vieköön, radioaktiiviset mutantit, eikö teille mikään riitä!


Kaikkein järkyttävin yllätys löytyi kuitenkin WC:n perältä; sieltä oli nimittäin avattu suora putki viemäriverkostoon, missä tunnetusti asuu mutaatioille altistuneita rottia, merikilpikonnia ja sähköankeriaita!

Okei, ei siellä Superilla niin dramaattista ollut. Vähän pölyistä vain. Pian päästään takaisin.

1 comment: