Thursday, 26 May 2011

Eka sponsorointidiili


Saimme sähköpostia:

from: mikke.järvelin@conversesuomi.fi
date: 25 May 2011 13:02
subject: Super8 Muotiblogi

Hei,

Olen mielenkiinnolla seurannut muotiblogianne jo muutaman päivän. Sopiiko jos lähetän muutaman tossun teille ”koeajoon”?

Yst. terv.
Mikke Järvelin
Converse Suomi

Pikaisen tutustumisen jälkeen näyttäisi siltä että Superkasin henkilökunnan suosikiksi on muodostunut etualan linttaan astutut punanauhaiset All Starit. Ihmetystä tosin on herättänyt miksi ne olivat jo valmiiksi käytetyt saapuessaan?

Mutta muuten: peukku ylös Converselle!

1 comment:

Jani Kivisola said...

Mä toivon että Super8:n muotiviikko ei lopu koskaan. Vasta tänään aloin seuraamaan ja olen tähän asti tykännyt kaikesta! Tietysti muodin vaihtuessa niin nopeasti, voi olla että ensi viikolla muotiblogit ovatkin aivan vanhanaikaisia. Ehkäpä siksi parempi ettei venytä yhtä aihetta liian pitkälle. Ehdotus ensi viikon aiheeksi: "Kaaoksen lisääntyminen universumissa ja miten se järjestetään."

Työntekijöiden vaateparret-kolumnista jäi vaivaamaan seuraava asia: onko Jussin lasien valmistajan nimi Vintage vai ovatko ne vintage niinkuin kirppiskamaa?

Vinkkipalstalle eräs kaverini haluaa lähettää kysymyksen: voiko Suomessa käyttää cowboy-hattua nolostumatta? Musta tuntuu, että kaverit nauraa mulle ja kaikki tuijottaa kun pistän Amerikanhatun päähän. Nimimerkki: epätietoinen Käpylästä.
Tämä kysymys siis eräältä tuttavaltani, joka ei tahdo oikeaa nimeään julkisuuteen, ei varsinkaan tänne muotiblogiin, ensi viikon kaaoksenjärjestysblogiin.