Saturday, 19 March 2011

Leluauton kestotesti

Muutaman viikon takaisen leluautojen parivertailun jälkeen olemme saaneet sensuuntaista palautetta että emme mahdollisesti olleet täysin puolueettomia arvostelussamme. Siksi päätimme nyt ottaa Playmobil-auton 20 000 kilometrin kestotestiin missä arvostelemme kulkuneuvon perinpojin, jolloin lukijat saavat sitä oikeudenmukaisemman kuvan.


Testikuskina toimii totuttuun tapaan auton mukana tullut Playmobil-ukkeli, jonka harkitsevainen ajotapa keräsi viime testissä kiitosta. Lelu-autolla suoritetaan testissämme etunenässä arkipäiväisiä ajoja niinkuin työmatkoja, ostoskeskuksissa käyntiä sekä Lappiin suuntautuvia lomamatkoja.


Paitsi että hellanduudelis sentään, tippuiko sinulta heti samantien pikku rengas autosta? Harmittavaista näin heti testin alkuun, eikös juu?

Jukra sentään. Mutta syytä hätään ei kuitenkaan ole: Playmobil-auto on kerännyt kiitosta kansainvälisessä leluautolehdistössä sen yksinkertaisesta rakenteesta, joka mahdollistaa että neuvokas kuljettaja nostaa vain renkaan takaisin paikoilleen ja jatkaa matkaansa niin kuin mitään ei olisi tapahtunut.

Joo, paitsi yritä kertoa se meidän testikuljettajallemme. Auttaisiko jos mainitsemme että siihen ei tarvita minkäännäköisiä työkaluja?

Ai sinua rupesi vähän väsyttämään? Olisiko kiva jos joku toisi sinulle vielä pienen huovan? Uskoma-hiton-tonta. Tämä on kyllä ensimmäinen kerta liikennepalstallamme kun arvostelemme sitä miten kuljettaja istuu tienpientareella imemässä peukaloaan.

Okei.

LOPPUARVOSTELU

Testissä tuli todistettua että Playmobil-auto on juuri niin kehno kun totesimme viime kerralla. Siihen ei tietenkään auta pieni konvehtia mussuttava... hetkinen, mitä nyt tapahtuu?

Sehän on Lego-auton kuljettaja, mini-jake-gyllenhaal! Luojalle kiitos!

Aijaij, onpa mukavaa kun pääsee tekemisiin oikean automiehen kanssa välillä! Se on sitten rengas paikoilleen ja baanalle, eikös juu?

Ai sinä jätät Playmobil-auton tien varteen ja viet renkaan korjattavaksi? No se on kyllä fiksu veto. Mutta hei, et kai rupea kuskaamaan tuota nyhveröä?

Ookoo Jake, kyllä sinä tiedät mitä teet.

No... ihmeellisellä tavalla tässä nyt kävi sillä viissiä että Lego-auto voitti Playmobil-auton kestotestin? Hassu juttu!

Mutta onneksi olkoon vaan taas kerran, Lego!

No comments: