Wednesday, 27 January 2010

Kysy Bo Hagerilta


Superkasin uudella palstalla asiantuntijamme Bo Hager vastaa kysymyksiisi.

Terve Bo!
Tänä aamuna kun postilaatikko kolahti niin ajattelin että sieltähän se posti tulee niinkuin tavallisesti, mutta postiluukusta sujahtikin kynnysmatolle A5-kokoinen jäälaatta. Kun jää suli osoittautui että laatta oli jäätynyttä virtsaa. Mistä on kyse?
Terveisin ”Ihmettelijä Inkoosta”

Rakas ”Ihmettelijä”
Kyseessä lienee ns. ”teekkaripila”, teekkarit ovat näet tunnettuja kepposistaan. On ne vaan sellaisia velikultia.

Hei taas Bo,
Ovikelloni soi aamupäivällä, ja minä poika ajattelin että postimieshän se siellä, varmaan jonkun ison paketin kanssa joka ei mahdu luukusta. Kun avasin oven siellä ei kumma kyllä ollutkaan ketään, mutta oven edessä nökötti palava paperipussi. En tietenkään jäänyt kovin kauan katsomaan tätä, vaan yritin sammuttaa pussia tömistelemällä sen päällä jolloin osoittautui että se sisälsi pökäleen. Voisiko olla ettei ovikellon soittaja ollutkaan postimies?
Terveisin ”Ihmetteiljä Inkoosta”

Rakas ”Inkoolainen”
Asuuko naapurissasi kenties teekkari? Teekkareilla on uudet kepposet mielessä joka päivä, ja niin kauan kun asut sellaisen naapurissa sinulla ei tule olemaan hetkeäkään tylsää.

Moro taas Bosse,
Eilen aamupäivällä kun olin rakastelemassa naapurin vaimon kanssa naapuri tulikin yllättäen kotiin. Minä tietenkin keräsin kimpsuni ja kampsuni ja lähdin livohkaan sieltä vähän äkkiä, mutta naapuri perhana ehti napata haulikon seinältä ja ampua minua suolapanoksella persauksiin. Nyt sattuu niin perhanasti kun istun. Voisiko tämä olla niitä teekkaripiloja mistä aina puhut?
Terveisin ”Ihmetteiljä Inkoosta”

Parahin ”I.I.”
Minä en ikinä päässyt Tekuun vaikka kävin kokeilemassa parikin kertaa. Ei se sinänsä jäänyt vaivaamaan minua, mutta joskus tuntuu että minussa olisi niin monta kepposta jotka jäi toteuttamatta. Onkohan vielä liian myöhäistä hakea?
P.S. Jätä vaimoni rauhaan jatkossa tai tulee taas haulikosta.

1 comment:

Munkin hillo said...

Mahtavaa, että Bo Hagerilla on taas aikaa vastailla hämmästyneiden kyselyihin. Kyllä tämä uusi palsta onkin poikaa!