Sunday, 10 January 2010

Esittelyssä Superkasin kerrokset


Superkasin liikehuoneistossa on kolme tasoa. Näillä työskentelevät yhteensä 11 henkilöä ja yksi koira.

1. LUHTI. Ylin taso, jossa sijaitsevat Julianan, Pekin, Pekan, Matin, Iljan, Kasperin, Garethin ja Villen työpisteet. Tunnetaan myös monistustasona, koska täällä sijaitsee tulostin ja kopiokone.

2. ONKALO. Mene ovesta vasemmalle ja rappuset alas niin saavut Onkaloon. Täällä työskentelevät Christer, Sami ja Jussi. Tällä kodikkaalla maanalaistasolla sijaitsevat myös latriini, keittiötilat mikroaaltouuneineen sekä kahvinkeitin. Onkalon alla sijaitsee vielä autotalli, mutta sinne meillä ei ole mitään asiaa.

3. INNODIINI. Sisääntulotaso, jota vartioi Christerin koira Tuire. Yhdistetty neuvottelu-, ruokailu- ja pöytäjalkapallotaso. Myös mahdollisuus valopöytätyöskentelyyn sekä asioiden leikkaamiseen erikseen osoitetulla alustalla. Nimi muodostettu sanoista ”innovaatio” ja, ööh ”dining”.

Kysymys joka viipyilee kaikkien huulilla on tietenkin nyt: miksi näin urpot nimet tasoilla? No, hei, nimitaulu on löydetty, eikä siinä tietenkään ollut kuin niin ja niin monta kirjainta. Joten siihen nähden ihan mukiinmenevät.

4 comments:

Twisted Krister said...

Tämä on sitä todellista innovaatiota! Saatavilla olevista materiaaleista saatiin kokoon aukoton (muttei onkaloton) perustelu!

Viikin Line said...

Hieno nimitaulu ja hienot nimet!!! Hienoahienoahienoa!

Hermannin Pelle said...

Terveiset vain Onkalosta.

Vetsku said...

Näinkö nykyaikaa vääristetään?!

Eikö nuorisolle enää Taikissa opeteta meidän Perustajavaarien ja -mummujen aikaista nimistöä?

Alin kerroshan on toki Pottukellari. Tai oli silloin kun vielä Podi vartioi Karhulinnaa.

Eka faktat kondikseen SITTEN bloggaamaan, junnut!