Tuesday, 21 April 2009

Kesän lelut top 5


Tiedätkö missä mennään leluissa kesällä 2009? Ei hätää, Superkasi sai käsiinsä tuoreen luettelon; tässä viisi kohokohtaa:


5. Lil' Bratz Makuuhuone puhelimessa
Tällä pienellä sutturalla on makuuhuoneessaan kaikki mitä tarvitsee ”kaunistuakseen, leikkiäkseen ja rentoutuakseen”. Kokeilimme ihan piruuttaan soittaa suluissa olevaan numeroon, ja toden totta, sieltä vastasi Lil' Bratzin parittaja! Hän antoi ymmärtää että 25 e on todellakin vain alkaen-hinta.


4. Nikko Fly Hawk -helikopteri
Iskä, minä haluan lentää helikopteria! Lentää helikopteria! Ei Martti, sinun täytyy nyt odottaa tunti että iskä lataa helikopterin ja sitten voit ehkä kokeilla. Toisaalta sen lentoaika on vain 5 minuttia, joten älä pidättele hengitystäsi.


3. Ilmainen ajelu Norsu-karusellissa
Karuselli-ajelu on aina tervetullut, mutta HYVÄ LUOJA kenen idea oli painattaa tämä HAADEKSEN HIRVIÖ kuponkiin? Karuselliin kannattaa sitten ottaa mukaan puinen teräväkärkinen paalu, kastevettä ja valkosipulia. Tai olla vähintäänkin varuillaan.


2. Taskuponit
Taskuponeilla leikkiminen on perinteisesti ollut poikien puuhaa, mutta nämä taitavat olla suunnattuja tytöille. Oikeaoppinen, pehmeä nukkapinta.


1. Bratz World Yasminin ekat treffit
Bratzitkin vanhenevat. Yasmin on esimerkiksi 14-vuotiaana oikea konkari, ja pojatkin tietävät sen. Kaikkien onneksi lelupakkauksessa on mukana ”ihanan romanttisia tarvikkeita” niin ei sitten myöhemmin kirvele virtsatessa. Voittaja!

1 comment:

Anonymous said...

jaa