Wednesday, 11 March 2009

Superkasilla kyläilevien ruoka-arviot 1
Valtakunnallisen blogi kyselyn perusteella Superkasin -blogiin toivottiin lisää juttuja lemmikeistä, vanhuksista ja Kallio/Alppila/Hakaniemi seudun lounaspaikoista. Vähemmän juttuja sen sijaan toivottiin graafikoista, pöytäjalkapallosta ja Lady Libertysta.

Huutoihinne on vastattu. Blogimme aloittaa viikkojen konseptikehittelyn tuloksena uuden Superkasilla kyläilevien ruoka-arviot -osion. Ensimmäiseksi arvostelijaksi saimme gastronomiaa, sosionomiaa, hortonomiaa, kirurgiaa ja photographiaa opiskelevan Jukan. Jukka on osoittanut erityistä valppautta ja nohevuutta kaikilla rintamilla joten ohjasimme hänet Weeruskan kiiteltyjen patojen äärelle.

"Nähdessäni vilauksen viereiseen pöytään viedystä kasviswokista päätin myös kokeilla tätä itämaan nuudeli-ihmettä. Annosta katsellessani ajatukseni juoksivat jo gastronomisissa sfääreissä. Ajattelin miten jokaisen hienon raaka-aineen maku nousee vivahteikkaasti esille tästä yhteen kasaan läjäytetystä kokonaisuudesta. Mutta totuus on karvas. Hakemalla hain tuoreiden kasvisten raikkaita makuja, mutta pystyin tuntemaan kielelläni ainoastaan tulisuuden ja etikkaisuuden, josta linjakkaana mutta ei niin toivottuna lopputuloksena tulee mieleen lähinnä chilillä höystetyt suolakurkut. Tämäkö wokkia, kysyn vaan. Viiniä ei edes tarjottu. Yksi tähti, nälkä lähti.. tai jotain.."

1 comment:

Anonymous said...

No Woi Witun Weeruska!