Sunday, 1 June 2008
Kirja-arvostelu: Kokin niksikirja
Tällä kertaa Superkasin kirja-arvostelussa on Jaakko Kolmosen ja Petri Kolmosen kirjoittama Kokin niksikirja. Sen on julkaissut ”Patakolmonen Ky”.
Kuten otsikosta saattaa päätellä kirja on täynnä tuikitarpeellista faktaa. Tiesittekö esimerkiksi miten Jaakko saa hampaiden kolinan pysymään kurissa? No puulusikalla, tietenkin.
Kirjasta selviää myös mikä on veitsen teroittamisen tarkoitus. Se on hioa pyöreät kulmat teräviksi.
Kirjassa saamme kurkistaa suomalaisen puhtaan ruoan alkuperään. Tämä on potra punaposkinen, viljalla syötetty possu.
Possusta saa pienen jauhamisen jälkeen näin mehukkaan näköistä jauhelihataikinaa. Viljatuotteitakaan ole tässä annoksessa unohdettu.
Kaiken kaikkiaan kirja oli kiehtova, muttei välttämättä avaudu peruskuluttajalle. Suositellaan ammattilaiskokeille joilla on tylsät keittiövälineet eikä tiedä miten saada niitä teräväksi. Superkasin arvio: 7-.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment