Friday 17 August 2007

Lady Liberty 17.8.2007

Lady is back!



Viime viikko taisi olla kaikille superilaisille tuskaisaa eroa litteiden ruokien kuningattaresta. Osalle tämänkertaista raatia kesä oli aiheuttanut jopa kuukauden mittaisen korianterivajeen. Jo ovelta homma lähti rullaamaan: Dream team hymyili auvoisesti tiskin takaa ja ravintolatila oli kokenut uudistuksia. Paikalle on ilmestynyt lehtiteline sekä suuri ilmastointikoje. Ilmastoinnin ripustus oli taattua moina moti tyyliä: värillistä eristysteippiä ja rautalankaa ei oltu säästelty.

Itse pizza oli todella napakan valkosipulinen ja "jotenkin jännästi makeahko" totesi raadin kuopus. Katkaravut isoja ja meheviä, vihreää chiliä reilusti. Keskustelimme myös vähemmälle huomiolle jääneestä Ladyn ominaisuudesta: täydellisen koostumuksen omaavasta pohjataikinasta. Kuinka hienosti se juuston kanssa muodostaakin "kokolattiamattomaisen"rakenteen.



Jussi riemastui myös kauniisti esilleasetellusta, sydämenmuotoisesta kanaviipaleesta... Yksityiskohtia myöden täydellisyyttä hipova kokonaisuus. Tämä on ehdottomasti kesälomilta palaamisen parhaita puolia.

No comments: