Thursday, 28 April 2011

Superkasi, näköala tulevaisuuteen


Joskus Superkasin Jussi saattaa hakeutua jollekin korkealle paikalle ja antaa katseensa levätä jossain hyvin kaukana olevassa asiassa. Silloin hän näyttää sekä levolliselta että valppaalta yhtä aikaa.

Oikeastaan häntä ei saisi häiritä kun tämä tila on päällä, mutta tällä kertaa emme voineet olla kysymättä ”mitä miehellä mielessä”.

”Minulla on suunnitelma. Tulette näkemään”, hän vastaa tällöin.

5 comments:

Jussi S.Karjalainen said...

Tott joka sana!

Anonymous said...

Varovasti siellä ylhäällä!

Raimo said...

Kaksikielisyys maksaa Suomelle 1-2 miljardia euroa vuodessa.

Lokakuun lopussa 1915 lähti suomalainen lähetystö Tukholmaan: senaattori Otto Stenroth, Samuli Sario, A. H. Saastamoinen ja Axel Lille. Aaro Pakaslahti kertoo tästä teoksessaan Suomen politiikka maailmansodassa. Ruotsin valtakunnanmarsalkka kreivi Douglas vaati Suomelta Pohjois-Suomea (Kemijoki rajaksi) ja tarjosi korvaukseksi "niin suuren osan Venäjän Karjalaa kuin se haluaisi".

Suomalaisten lähetystö ei kuitenkaan halunnut luovuttaa Pohjois-Suomea, mitä Ruotsi yritti anastaa vielä 1918.

lyyxem.freehostia.com/teljo.htm


Presidentti Relander kaatui ruotsalaismielisyyteensä kuusi vuotta sitten [1931]. Olin mukana siinä kokouksessa, jossa maalaisliitto päätti olla asettamatta presidentti Relanderia uudelleen presidenttiehdokkaaksi. Ja se tapahtui juuri hänen ruotsalaisystävällisen politiikkansa takia.

Presidentti Svinhufvud ei kaatunut yksin ruotsalaisystävälliseen politiikkaansa, mutta se kuitenkin hyvin oleellisesti edisti hänen kukistumistaan.

- Veikko Heiskanen, kansanedustaja (ml), professori

lyyxem.freehostia.com/1930.htm


Veikko Heiskanen oli geofyysikko ja geodeetti. Maalaisliiton kansanedustaja 1933-1936. 1935 sai eduskunnassa lain sukunimien suomalaistamisesta (Lex Heiskanen), jolla 250 000 suomalaista muutti vierasperäisen sukunimensä suomalaiseksi. Ohion yliopistossa 1950-61 Veikko Heiskanen johti tiedemiesryhmää, jonka salaisena tehtävänä oli laskea mannertenvälisten ydinohjusten tarkkoja lentoratoja ja osumatarkkuutta.


http://lyyxem.freehostia.com/lehti-2-1937.htm

http://www.thoughts.com/aabee/oikeaa-tietoa-suomesta

Vähävaraisten torpparien ja muonamiehien ponnistuksilla syntyi Luukkaan eli Luukin kansakoulu vuonna 1906. Jouluna 1907 C.G. Avellan teetti koulurakennuksen ympärille piikkilanka-aidan sekä karkotti kevätlukukauden alussa kouluun pyrkivät lapset pois.

http://suomenmaa.bravehost.com/

Super Åtta said...

Selvällä suomen kielellä: haista Raimo paska! Noissa sun horinoissas ei ole mitään järkeä. Toivottavasti ahdasmieliset pelkosi ei estä sinua elämästä nykyisellä vuosituhannella.

Anonymous said...

WORD!