Monday, 3 August 2009
Juustoa, juustoa, enemmän juustoa
Heinäkuun lopulla on pitsarintamalla alkanut uusien poteroiden kaivaminen. Moina Motin korsussa on täydennysmiehiä häärimässä hellan takana surullisen kuuluisin seurauksin. Aivan liikaa juustoa. Weeruskan pitsalista on myös uudistunut, mutta kannattaa pitää pää kylmänä muutosten tuulissa. Vanha suosikki Sienna Pollo löytyy nyt nimellä Weeruskan Viettelys ja sisältää vanhojen herkkujen lisäksi rukolaa. Muutenkin listan uusien suomenkielisten nimien takaa löytyy vanhoja tuttuja: Spicy Pollo on nyt Tulivuori jne.
Kuvassa etualalla Juttutuvan nimikkopitsa jossa kiitämme pekonin rapeutta ja riittävää paistoaikaa. Pekan ilme kertoo paljon tasosta: materiaalit hyväksytään mutta asettelussa ja balanssissa riittää viilattavaa.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment