Friday, 2 May 2008

Aatelisten päiväkotiin myös alempaa keskiluokkaa


Superkasin saamien tietojen mukaan Aatelisten päiväkodin alueelle aiotaan sallia pääsy myös tavalliselle rahvaalle – mutta vain puhdistamaan pihan uima-allas.

Lisäksi tarvitaan myös muutamia lapsipalvelijoita tarjoilemaan altaassa vilvoitteleville kylmiä juomia sekä tuoreita mansikoita.

”Mansikkakausi lähestyy”, kertoo työmaata tarkastamaan tullut siniverinen, ”eikä palvelijoista ole tietoakaan. Tällä menolla joudun – herra varjelkoot – itse lähettämään vaimoni hakemaan marjat torilta.”

Valkoperuukkinen haastateltavamme – joka ei missään nimessä halunnut nimeään julki työväen blogissa – päätyi myös päivittelemään miten vaikeaa nykyään on löytää hyvää palvelusväkeä.

1 comment:

Pikku-Leena said...

Työväen blogi! Hyi hitto! Jos olisin tiennyt tämän olevan työväen blogi niin olisin lopettanut tilaukseni jo aikaa sitten ja tilannut Murroksen tai Kapinatyöläisen. Niissä on ainakin rehti sitoutumaton ote. Vähän niin kuin liberaaleillakin joilla on elatusmaksuja jokaisessa kylässä. Nekö niinkö hässii mitä ja ketä haluaa. Eikä ne usko mihinkään. Se tekee niistä liberaaleja. Viholliset pelkää niitä. Niiden silmät kiiluu kuin eläimillä. Kun liberaali katsoo syvälle silmiin niin ihan sielussa kylmää. Hyi vittu!